Start en eBay Franchise

Start en ebay drop-off franchise er hurtigt fange på ebay. Der er millioner af købere hverdagen på ebay og lad os se det i øjnene, ikke alle ved hvordan man kan sælge en vare på ebay. Nogle mennesker er bare ikke interesseret eller ikke er bekendt med hvordan ebay fungerer, vilkår og betingelser og alle ting. De ønsker blot at sælge deres vare og få nogle kontanter. Der kommer en ebay drop-off franchise i.

Hvad er en ebay drop-off franchise?

Det er faktisk ganske simpelt i konceptet. En ebay drop-off franchise butik fungerer som mellemmand i ebay verden. Du sætter de emner du vil sælge til ebay drop-off butik. Butikken vil bortauktionere det på ebay. Hvis det er solgt, send butikken en check til du minus en bestemt procentdel af salgsprisen. Butikken vil også pakke og afsende varen til dig.

I min udtalelse er dette et stort uudnyttet marked, da der er masser af mennesker, der har hørt om ebay, men ikke kender eller ønsker at blive involveret i hele auktionsproces, som det kan være temmelig kedelig. De er på udkig efter folk til at hjælpe dem med at sælge.

Så hvorfor får en ebay franchise?

At få en ebay franchise er ikke billige. Det normalt omkostninger overalt fra et par tusinde at titusinder af tusindvis af dollars plus nogle ebay franchise afgifter en årlige eller månedlige royalties gebyr spænder fra 3 til 6 procent af din bruttoindtægt.

Men der er nogle store fordele ved at få en.

1) mærke anerkendelse

Enkelt største fordelen ved at få en ebay franchise er, at du kommer til at være tilknyttet et genkendeligt mærke. Nogle ebay franchise som “isold det ebay butik” brugt enorme beløb af penge i TV-reklame og markedsføring plus de har et stort netværk af butikker over hele landet. I forstand får din franchise butik at udnytte Nogle mærkebevidsthed uden du bruger nogen penge på reklamer og markedsføring.

2) franchise butik Support

En anden vigtig fordel er, at du kan få øjeblikkelig støtte og uddannelse for at vedligeholde og drive din ebay franchise butik. Dette er især vigtigt, hvis du ikke har tilstrækkelig erfaring at gøre forretninger. Plus de fleste franchise har ebay drop-off eksperter, der kan være udstationeret i din butik, når du lige har åbnet for erhvervslivet til at guide dig på detaljer ved at drive virksomheden.

3) franchise købekraft

Fordi de fleste franchise har et net af butikker, er de i stand til at forhandle bedre priser på overstock elementer eller med leverandører.

Der er mange flere fordele i at få en ebay drop-off franchise. Du kan besøge min hjemmeside, hvor jeg diskutere mere i dybden på de forskellige ebay franchise, der er tilgængelige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.