Blændet af fromme hykleri, det var BBC’s største skam i et århundrede

For nogle tjenester var det ikke nok bare at levere on-demand shows. Nøglen til effektiv ledning cuttery er at være opmærksom på, hvilke apps der er tilgængelige på din hardware valg, kende programmeringen på de forskellige tjenester, og finde ud af, hvor meget de kommer til at koste dig. Chancerne er små. Især hvis du vil have adgang til ALT indhold. De er abonnementsbaserede, giver dig mulighed for at se, hvad du vil, når du vil, afhængigt af tilgængelighed og tilbyde originale film og serier. Med den stigende popularitet af internettet og de fascinerende tjenester, som det, flere og flere mennesker er begyndt at downloade film eller se dem online. De ønskede at tage på selve kablet, ved at give en kabel-tv-abonnement oplevelse over internettet. Tilslutning af en spillekonsol kan for eksempel have brug for forbindelse til både internettet og tv’et, hvilket betyder, at uden at vide, hvor HDMI går, se alle de bedste streaming tjenester – image source – kan du blive strandet i et stykke tid.

De giver dog adgang til meget indhold, som du måske ellers ikke får uden et kabelabonnement – især nyheder og sport. Der er mange måder at se internetbaseret streaming-tv som en ledningsskærer. Nogle originaler er prestige programmering, nogle er udenlandsk import, nogle er billige junk-så meget som alle OTA TV. For eksempel CBS All Access’s Star Trek: Discovery; Disney Plus’s The Mandalorian; og Netflix’s The Queen’s Gambit har alle et stort publikum og er også populære blandt kritikerne. En robust del af den prisbelønnede originale programmering adskiller den også med titler, der inkluderer “Orange Is the New Black”, “Mindhunter”, “Stranger Things” og “Marriage Story”. Det koster lidt mere end den gennemsnitlige on-demand-service, især hvis du vil være i stand til at se på mere end én enhed ad gangen, men mange ledningsskærere vil finde Netflix’s omfattende bibliotek og brugervenlige apps værd at prisen.

Du kan også bruge din telefon.

Mens tjenesten er begrænset til to samtidige brugere ad gangen, kan seerne se DirecTV Nu på flere internet-aktiverede enheder. Stranger Things sæson 4 er i horisonten, mens ireren følte sig som den legitime biografhit Netflix så desperat ønskede at drive sig selv ind i mainstream. Bokssæt er shows indsamlet efter sæson eller komplet serie tilgængelig efter behov. Esports præsentation kræver altid en skærm for at se handlingen, da spillene spilles i virtuelle og digitale verdener. Sportsstreaming er en mærkelig and i denne verden, hvor meget af det, du ser, er forluftet og optaget. Du kan også bruge din telefon. apps derude til støbning eller spejling af det, du ser på din iPhone eller Android-enhed til tv’et, er for mange til at nævne. Dette er de tjenester, du er vant til at læse mest om.

De øvrige tjenester i denne henseende omfatter kompetencevurderingstjenesten og visumkonsultationstjenesterne, der holder migranterne opdateret om hele indvandringsscenariet, der tilføjer nyeste dele i migranternes liv på hvert trin. Pris: $ 4.99 / måned; inkluderer en gratis 30-dages prøveperiode. Men fans vil have deres sport live, og heldigvis inkluderer vores bedste live tv-streamingtjenester fremragende sportskanaler (især fuboTV, da det startede med et sportsfokus) eller som tilføjelser. Det er også vores top pick for streaming NFL og NBA spil. Du har muligvis allerede en i form af en spillekonsol. Xbox- og PlayStation-platforme understøtter de fleste streamingapps (Nintendo Switch har kun Hulu, YouTube og Funimation). Men da populariteten af Game of Thrones eksploderede, trådte HBO ind i det 21. århundrede og lancerede en online-kun version af sin premium-kanal i 2015. Det har siden udviklet sig til HBO Max, og en række andre premium kabelkanaler fulgte trop, fra Showtime til Cinemax til Starz.