Kun én form for online-forretning er værd at se på…

Hjem baseret Business er hurtigt ved at blive den nye fange-sætning for den fælles husholdning. Noget, alle bør gøre, (Lad os ikke glemme den skattemæssige incitamenter og evnen til at indstille din egen timer), men desværre umuligt for nogle, der allerede arbejder 40-60 timer om ugen. Om det er dig, og du kan ikke stoppe længe nok til at starte en virksomhed fra hjemmet, eller hvis du er den person, der allerede har et hjem baseret virksomhed men kan ikke skridt væk fra det i nogen tid, er automatisere din virksomhed svaret.

Der er allerede en håndfuld virksomheder findes på internettet, der er 95% eller 100% fuldautomatisk. Dette er grund til at fejre! Det gør tanken om at starte et hjem baseret virksomhed mere lokkende, især for de personer, der ikke er internet-kyndige. Disse virksomheder har sælger, forklarer og lukning funktion i sted (en af grundene til 95% af nye iværksættere fail er det awesome ansvar at være i stand til at udføre de nødvendige opgaver), og de fleste kræver kun virksomhedsejer at gøre den faktiske markedsføring af den produkt, som kan også automatiseres.

For resten af de folkerige, dem, der allerede har en home baseret biz har produktet, gøre den sælgende, forklarer og lukning, men ønsker at markedsføre deres varer eller service via internet i stedet for offline medier, så automatiseret marketing er også svaret.

Så hvordan vi automatisere business? Vi ser først på de nødvendige komponenter af virksomhed; produkt og forfremmelse.

Hvis du vælger at arbejde med et nichemarked, favorisere noget du har en særlig interesse i, derefter en af de bedste og enkleste, er mest omkostningseffektive måder at starte ved at åbne en butik på Ebay. Der, når du finder dit produkt leverandør (hvis det ikke er din tante Nelly kvist) kan du oprette dine auktioner en uge i forvejen, derefter forlade landet for et par dage mens dine auktioner lukke (med fortjeneste selvfølgelig!), og når du kommer tilbage , konfigurere det næste sæt af auktioner og skib de solgte produkter. EBay gør reklame for dig på deres site, lukker salget og sender du indkøber info. Pænt automatiseret.

Hvis du allerede har en butik på nettet, kan du annoncere din nye produkter effektivt (og billigt / frit) via søgemaskine indsendelse, pressemeddelelser og klassificeret annonce eller Ezine redegørelser. Der er mange virksomheder på nettet, der for et gebyr, der spænder fra $24 per måned til $250 i alt, vil “blast” din annonce gennem klassificerede mapper, ezines og online/offline medier, samt indsende dit websted til 100 + search engine mapper, selv garanterer top 10 placering! Absolut værd at bukke! Disse også kan være sat op på forhånd, indsendt og derefter glemt i en uge mens du ferie i solrige Mexico.

Hvis du er heldig at have opdaget en vidunderlig ny fuldautomatisk venture på internettet, så vil du virkelig få det gjort! Du kan oprette marketingkampagner gennem den samme “blaster” tjenester og Efterlad den sælger, forklarer og lukke for de automatiserede website, der fulgte med din business eller gennem de teamledere, at direkte dine købere gennem salg for dig. Cadillac i internet markedsføring langt!

Når du har taget sig tid til at oprette dine kampagner, annoncer, indlæg, pressemeddelelser, etc. så er det kun et spørgsmål om at trykke på en knap og ser salg kommer i! Det kan virkelig være netop det simple…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.