Hvad er en stadig liv?

Still Life er en kunst udtryk, der henviser til en særlig slags billede. Det repræsenterer en Arranger af livløse genstande (deraf navnet) som en skål, en kop eller frugter. Arrangementet er som regel lavet efter kunstnerens formål. En Still life blyantstegning kan være symbolsk, med en underliggende betydning, eller æstetiske, hvor formålet er at kommunikere skønhed.

Om Still Life blyantstegninger

En stadig liv arbejde kan have mange formål. Hvis vi arbejder i farve kan det hjælpe os med at forstå hvordan farve fungerer i det virkelige liv, hvor lyset bounces, og hvordan et arrangement af farver kan bringe en særlig stemning til maleriet. Ved hjælp af farvede blyanter kan vi begynde undersøgelser om farve og arbejde i de fineste detaljer. Men i tilfælde af sort og hvid blyantstegninger, formålet med stilleben blyantstegning er forskellige. En stadig liv blyantstegning kan hjælpe os med at studere figurer og se hvordan de interagerer på vores øjne, vi lære at måle korrekte proportioner og hvordan de kan gøre forskellen mellem en god tegning og en bemærkelsesværdig tegning.

Når vi kommer ind i skygge, studere vi derefter tonale værdier. Der er ingen farver her, så vi skal lære at se tingene i sort og hvid mode, og korrekt definerer som vil være de mørke og lyse områder på vores stilleben blyantstegning.

Lifes er stadig de mest tilgængelige emner i verden, og mens nogle mennesker kan overveje stilleben tegning kedeligt, er de lære os en masse. Når du har ingen ide om hvad de skal gøre, bare gøre et arrangement af ting, du har på dit hus og begynde din stilleben blyantstegning. Ikke tag ligesom bringe kopper og frugter, men i stedet fokusere på hvad du kan lære af dette. Hvis du holde øver på tegning stadig liv scener vil du finde ud af, at du har en meget bedre forståelse om, hvordan lys arbejder og hvordan objekterne relateres til hinanden inden for en sammensætning og farveskema.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.