Sådan får du råd til at forkæle dig selv med shopping og indkøb

Du ser noget virkelig eftertragteligt i en reklame, eller du har måske fantaseret om en vis genstand i flere måneder. Du tager ned i butikken eller på deres webside for at købe den. Du ser prisen. Øjnene ruller ud af hovedet, hjertet skipper et slag og pengepungen vrider sig i fantomsmerter. Det er mildes talt en irriterende følelse, når du ikke har råd til noget, du virkelig mener kan gøre din hverdag og dit liv bedre. Der er dog måder, hvorpå du kan få råd til dette drømmekøb.

Tips til at få råd

  • Hvis du ikke har haft tid til at spare op, og du virkelig har brug for genstanden lige nu, kan du overveje at tage et lån. Du kan f.eks. tage et kvik sms-lån, hvilket gør processen lidt nemmere – du skal dog stadigvæk huske, der skal betales renter af det. Du kan finde flere muligheder for mindre lån til køb på consumerloans.dk/mikrolaan/.
  • Du kan holde din egen lille opsparing, hvor du sætter lidt penge til side hver måned til, hvis der opstår en situation, hvor du pludselig skal bruge penge. På den måde giver du dig selv et sikkerhedsnet, hvis du akut mangler penge og ikke vil tage et lån.
  • Du kan hente nemme penge ved blot at; slukke lyset, når det ikke bruges, forsøge at minimere brugen af varmt vand og skrue lidt ned for varmen, hvis det er muligt.
  • Lav din research online. De fleste varer er billigere online, og du kan som regel finde tilbud på det meste online. Ydermere kan du også tjekke anmeldelser, så du ikke køber noget, der egentlig ikke vil gøre livet bedre.
  • Husk altid at tænke dig om to gange: Vil dette virkelig gøre mit liv bedre?