Hvordan at nå ud til millioner af mennesker i dit produkt eller Services

Nøglen til at nå ud til millioner af mennesker i dit produkt eller services er start, skrive din artikel lige nu og fordeler den til hundredvis af ezine udgivere online. I øjeblikket er der titusindvis af ezine udgivere online og de leder alle for godt indhold til at offentliggøre i deres ezines. Hvis du skriver godt artikel og ikke et salg brev at fremme din virksomhed, så din artikel mulighed for at udgive i deres nyhedsbrev eller web-sites.

Hvis din artikel udgives i deres nyhedsbrev eller hjemmeside, vil disse give udsættelse for din online-forretning, fordi hver artikel du skriver du er velkommen til at medtage din business info i din ressource box. Så Forkæl din ressource box meget nyttigt.

Når du har din klar til at gå yderst informativ artikel, sende det til online artikel directory. Gå til søgemaskinen og type, gratis artikel directory eller artikel directory.

Her er et par liste over større artikel directory på nettet.

EzineArticles.com, goarticles.com, articlealley.com, articlecity.com, webpronews.com, ideamarketers.com, certificate.net, netterweb.com, articlecentral.com, articlefinders.com, xongoo.com, zinos.com, addme.com, amazines.com

Gå til søgemaskinen og type, gratis ezine register eller ezine register. Klik på hver ezine du Søg og gennemse for ezine acceptere artikel i deres publikation. Indsamle deres navn og kontakte e-mails. Hvis du ikke kan finde deres navn, prøv whois deres webadresse. Alternativt, begive sig til godaddy.com, skrive deres ezine URL-adresse, og klik på whois.

Send e-mails til disse ezine forlag med en kort følgebrev og personlig stk. øverst i dine e-mails. Omfatte din artikel i din e-mail efter din personalisering. Personalisering dine e-mails er meget vigtige, fordi de fleste ezine udgivere modtage hundredvis af disse e-mails hver dag. Derfor skal du gøre dine e-mails interessante og lade disse ezine udgivere glad for at læse dine e-mails og derefter skride til handling for at udgive din artikel.

Hvis det er svært for dig at finde ezine udgiverne, bruge artikel annoncering lister eller grupper. Annoncering lister er en grupper af ezine udgivere og redaktører, at abonnerer på disse lister, og de er i dobbelt opt-in metode. Hver af disse udgivere er på udkig efter gode indhold i deres ezine, e-bøger eller web-sites. I øjeblikket har hver af disse udgivere og redaktører abonnent eller ezine læser mellem 1.000-10.000 læsere. Disse abonnenter eller ezine læsere vokser hver hver dag. Det er betyder dine artikler er udsætte for millioner af ezine eller nyhedsbrev læsere.

Gå til søgemaskinen og type, artikel annoncering lister. Her er et par lister over artikel annoncering lister på nettet. Bogføre dine artikler til disse lister, skal du være abonnent.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.