Findes der billige kviklån?

Hvis du har hørt historier om, at kviklån er ekstremt dyre og ikke er fornuftige at tage, så kan du godt skyde dem til jorden igen. Det handler om at se tingene i den rette sammenhæng og ikke sammenligne pærer og æbler. Kviklån kan naturligvis ikke slå renterne på et realkreditlån eller et SU lån. De er til gengæld ret så konkurrencedygtige, når det gælder forbrugslån og kassekreditter, som jo er det, et kviklån er. Tager du et forbrugslån eller en kassekredit i banken, så kommer der nogle høje renter på. Vælger du derimod et kviklån, så kan du naturligvis finde lån med høje renter, men der findes altså også kviklån med meget lave eller ingen renter.

Kviklån med lave renteomkostninger

Du kan finde kviklån med renter helt ned under 10 % i ÅOP = de årlige renteomkostninger i procent. Nogle kviklån kravler endda helt ned mod 5% i ÅOP, hvilket må siges at være nogle rigtig gode lånebetingelser. Kviklån bliver taget med henblik på forbrug. Det kan være rejser, uforudsete regninger, energioptimeringer på boligen, nyt tøj, fest og hvad man ellers har lyst til at bruge penge på. En fordel ved kviklån er, at der ikke skal stilles sikkerhed for lånet, og du skal samtidig ikke redegøre for dit behov eller ønske om at tage et lån, som en bankrådgiver kan godkende eller afvise efter egen overbevisning.

Diskret måde at låne penge på

Du kan i stedet diskret sidde hjemme fra boligen og ansøge lånet på nettet. Der er ingen, der sidder og kigger din ansøgning igennem og vurderer dig, så du risikerer ikke at møde bankrådgiveren, som afviste dit ønske om lån nede i det lokale supermarked. Det er muligt at låne meget høje beløb, når man optager et kviklån, men de fleste tager et mindre et af slagsen. Størstedelen er på under 3000 kroner, hvilket passer meget godt med, at det er et lån, som mange tyer til, når de har brug for penge her og nu og ikke penge til et stort projekt. Det er mere impulsivt for de flestes vedkommende.

Ud over de billige kviklån, så er det også muligt at finde gode online kassekreditter og ligefrem gratis kviklån. Da der efterhånden er blevet så stor efterspørgsel på de hurtige kviklån, er der også kommet rigtig mange låneudbydere til. Som med alt andet, er der en balance mellem udbud og efterspørgsel, og denne priskrig mellem alle låneudbyderne har presset priserne på kviklån gevaldigt ned, hvilket gør det muligt for dig at finde et billigt, hurtigt og nemt kviklån.