At finde Vintage Disneyana

Vintage Disneyana er blevet en personlig passion af mine. Jeg har ledt efter det i årevis. Jeg deltager kunst auktioner regelmæssigt, men normalt kun finde vintage Disneyana på en lille procentdel af dem.

Jeg fandt en darling 1938 Knickerbocker Mickey Mouse klædt i Santa suit på en kunstauktion et par år siden. Det var en ekstraordinær vintage Disneyana finde. Der var nogle meget fine crazing til ansigtet, men ingen flager i malingen.

Jeg gjorde nogle forskning efter art auktion, og det viser sig at min vintage Disneyana har en hel historie. Dette legetøj var en en af en slags Mickey Mouse legetøj lavet af Knickerbocker til et stormagasin i julen og blev givet væk til en konkurrence. Jeg var glad for at skæg var virkelige uld pels.

Jeg søgte efter flere år på kunst auktioner, indtil jeg fandt en Mad Hatter Kina tepotte. Denne vintage Disneyana blev lavet i 1951 af Regal for Disney. Jeg har altid elsket Alice i Eventyrland og denne tepotte var meget speciel for mig.

Min kærlighed til vintage Disneyana løber gennem masser af medier. Jeg købe figurer og malerier og andet, der forekommer mig at være særlig mens jeg er på kunst auktioner. Hvis noget er virkelig sjældne eller usædvanlige og stadig har en finurlig føler for det, vil jeg prøve at vinde den.

Jeg fandt et maleri, som jeg faldt i kærlighed med. Det passer med min kærlighed til vintage Disneyana. Maleriet blev oprettet i 1949 og afbildet slottet Askepot. Det blev oprindeligt oprettet for en Disney feriekortet. Jeg vandt maleriet for fire tusinde dollars og følte mig som jeg havde fået en hel del.

De gamle Disneyland kort er blevet meget dyre stykker af vintage Disneyana. Jeg har været at finde flere af de gamle kort på kunst auktioner, men de er normalt ikke i god form. Den pæneste kort har jeg fundet blev fra 1958, som er også det år jeg blev født.

1958 kort over Disneyland var den første, der blev gjort plakat størrelse. Kunstauktion jeg fandt dette stykke af vintage Disneyana på havde talrige Disney masser for auktion dag. Jeg havde ikke forventet at finde sådan en stor post. Dette kort havde været gemt rullet og havde aldrig været foldet. Jeg betalte to tusind dollars for det og det var hver en øre værd.

Snehvide og de syv små dværge var min lillesøster favorit film, da vi var børn. Jeg kan finde vintage Disneyana, der indeholder det når jeg kunst auktioner. Den bedste jeg har fundet for hende var figurer fra 1950erne, der var af Snehvide og seks af de syv små dværge. Der var en figur mangler, Sneezy.

Min datter er faldet i kærlighed med Bambi. Hun havde mig købe hende DVD og hun har set det igen og igen. Jeg var på en kunstauktion og fandt en dejlig Bambi figur, mens de bortauktionerer vintage Disneyana. Jeg gav det til hende for hendes sidste fødselsdag og hun siger at det er hendes mest værdsatte besiddelse!

Jeg var chokeret over en kunstauktion, som jeg deltog i, havde en vidunderlig 1930s Mickey Mouse lampe og lampeskærm. Art auktion havde endnu ikke annonceret, at de auktionering vintage Disneyana. Hvis de havde annonceret denne post, ved jeg, at flere mennesker ville være kommet til auktionen. Jeg vandt lampen for fem hundrede dollars, fordi jeg havde ingen konkurrence.

Den mest almindelige vintage Disneyana, som jeg finder på kunst auktioner er ure. Jeg kan ikke lide ure. Jeg købe aldrig nogen af Disney-ure. Jeg er som regel skuffet, når en kunstauktion reklamerer vintage Disneyana og alle de har op til auktionen er ure.

Jeg købte en autografer Fantasia album på en vintage Disneyana salg. Kunstauktion havde en masse underskrevet og autografer elementer og Disney elementer var blandt dem. Underskrifter på min årgang Disneyana omfattede Walt Disney, Leopold Stokowski (dirigent) og både af de oprindelige animatorer, Frank Thomas og Ollie Johnson. Det var en fantastisk finde til min samling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.