Artikel Skrivning: Let eller svært?

Jeg vil fortælle dig en historie om en mand, der dumpede ud af skolen i en alder af 16. Det var så slemt i skolen, at de eneste as han fik var i fysisk uddannelse. Da han var i junior high gjorde han aldrig noget arbejde på engelsk fordi han hadede det så meget. Selvfølgelig, hvis du ikke har godt engelsk, lider din læsning også.

Han kunne ikke lide skole overhovedet. Han ville krog ud af skolen og gå på arbejde; Han var kun 13 år gammel (han så en masse ældre). Han gik til sommerskole hvert år bare for at få gennem junior high. Jeg tror, de bare skubbet ham, fordi han ikke huske at gøre noget, men at vise op.

Hvorfor jeg fortæller dig dette? Fordi den samme mand, der dumpede engelsk hvert år og forlade skolen i en alder af 16 er en vellykket Internet marketingmedarbejder. Og gæt hvad han gør. Han hjælper folk til at opdage flere måder til hurtigt at oprette indhold til hjemmesider, artikler, autosvar og enhver anden form for indhold. Og du har ret – det er mig.

En dag min bedste ven Lori, som også er min partner, talte om at starte et hjem virksomhed. Vi begge kan lide at rejse, og vi ønskede vores forretning at være transportabel. Vi kom op med denne idé om arbejdet på internettet. Vi tog en guru program og sætte alt i det, som vi kunne.

I programmet var der en masse læsning og skrivning. Jeg havde kolde fødder lige fra starten. Lori vidste, at jeg havde problemer med læsning og skrivning. Mit forfatterskab var så dårlig, at når jeg brugte stavekontrol kan jeg kunne sværge computeren var rygning og jeg frygter det. Me. Af alle mennesker.

Men Lori så noget i mig og regnede en vej udenom. Hun havde mig første begynde at bare gøre nogle forskning på søgeord. Jeg var ikke så slemt, bare checke ud nogle enkelte ord eller sætninger. Efter at jeg gjorde det for et stykke tid så sagde hun, at vores hjemmesider skulle være blogges. Hvad dælen er en blog? Har jeg fortælle dig, at det eneste, jeg vidste om en computer var sådan flyve min flight simulator? Ikke engang hvordan til at skrive eller sende en e-mail. Da hun nævnte, skrive en blog, vidste ikke jeg, hvad de skal mene. Hun fortalte mig, at hun ville vise mig hvordan man skriver bare et par linjer.

Jeg ville skrive et par linjer om vores forskellige websteder. Hver gang jeg skrev en blog ville jeg nødt til at bede hende om at sørge for alt var stavet okay. Hele dagen vil jeg forske på søgeord og jeg ville prøve at skrive blogs. Lori ville læse dem og min retskrivningsordbog.

Så en dag Lori sagde jeg skulle skrive en artikel om noget, som jeg har en passion om. Hun sagde, ikke bekymre dig om stave; bare skrive ned hvad du ved. Jeg begyndte at gøre hvad hun spurgte. Jeg havde ingen idé om hvor hun skulle hen med dette. Når din stavning ikke er god, er du skriver endnu værre. Jeg tror min tophastigheden var omkring seks ord et minut. Det tog mig et stykke tid at lægge ting ned. Men jeg gjorde hvad hun spurgte, og tænkte ikke over det længere.

En nat Lori sagde, Jeff kommer her jeg vil vise dig noget. Du er nu en offentliggjort forfatter. Jeg sagde, er der ingen måde at jeg kunne være en offentliggjort forfatter. Lori redigeret mine såkaldte artikler og forelagt dem. Se du kan skrive, siger hun. Mit svar var, skal du have omskrev hele artiklen og bare sætte mit navn på det. Når jeg læser det, det var mine ord men stavet rigtigt.

Jeg kunne ikke tro, hvad hun gjorde. Det åbnede mine øjne og gjort mig til at indse, at jeg kan skrive artikler og endda e-bøger. Min pointe at alt dette er, hvis en high school frafald, der dumpede ud af dansk hvert år kan skrive artikler og e-bøger så kan du.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.